بازاریابی و فروش

تکنیک‌ها و استراتژی‌های افزایش فروش

یکی از مهم‌ترین موفقیت‌های در بازار کسب و کار دست پیدا کردن به فروش بالا و رسیدن به سود مورد انتظار از این راه است. مطمئنا فروش موفق هدف اصلی تمام کسب و کارها خواهد بود، اما سوال اینجا است که چگونه می‌توان به فروش بیشتری دست پیدا کرد و چه استراتژی‌هایی باید به کار گرفته شود تا بتوان به راحتی بازار را به دست گرفت. در این مقاله به ارائه راهکارهایی برای رسیدن به فروش بیشتر و استراتژی‌های فروش و بازاریابی می‌پردازیم.

فروش بیشتر

راهکارهایی برای فروش بیشتر

این که کسب و کار شما چیست و حوزه تخصصی فعالیت شما در چه زمینه‌ای واقع شده است، میزان اطلاعات شما و فروشنده فروشگاهتان از محصولات و خدماتی که به کاربر ارائه می‌کنید، آشنایی با روش‌های بازاریابی و شناخت رقبا و همچنین نیاز بازار و مشتری از جمله مواردی است که با توجه به آن‌ها می‌توان به راحتی فروش را چندین برابر کرد.

در درجه اول باید بدانید که فروش کار ساده‌ای نیست و هیچ کسب و کاری رقابتی‌تر و البته سودآورتر از فروش نیز وجود ندارد. برخلاف آنچه تصور عموم است، فروش یک کار کاملا تخصصی و علمی است که نیازمند وقت و صرف انرژی بسیار است، بنابراین باید از فروشنده‌هایی بهره گرفت که توان و زمان کافی برای پرداختن به نیاز تک تک مشتریان و همچنین انگیزه برای پیشرفت و یادگیری داشته باشند.

در درجه اول برای رسیدن به پیشرفت و فروش بیشتر باید بدانید که هیچ موفقیتی اتفاقی نیست، بنابراین باید آماده هزینه کردن و صرف وقت برای پیشرفت و یادگیری و همچنین آموزش اطلاعات مورد نیازتان باشید تا بتوانید به هدف خود در رسیدن به فروش بالا و سود بیشتر دست پیدا کنید.

عادت‌های مثبت برای فروش بیشتر«CTA»

همانطور که اشاره کردیم، عادات، استراتژی‌ها، تکنیک‌ها و برنامه‌هایی وجود دارد که توجه به آن‌ها می‌تواند موفقیت شما را در امر فروش تضمین کند.
در این بخش به معرفی عادات مثبتی که در زمینه به کار بردن تکنیک‌های فروش موفق و افزایش فروش می‌پردازیم.

1. جلب اعتماد مشتری؛

"چگونه به مشتری کمک کنم" به جای "چگونه به مشتری جنس بفروشم" تمام فروشنده‌های فوق حرفه‌ای سعی می‌کنند با تعامل مثبت و مناسب با ارباب رجوع اعتماد آن‌ها را جلب کرده و به جای تلاش برای فروش کالا و خدمات به آن‌ها، در پی‌حل مشکل و کمک به مشتری برای رفع نیازش هستند.
تجربه نشان می‌دهد که مشتریان به فروشندگانی که قصد کمک و راهنمایی دارند بیشتر اعتماد می‌کنند تا به کسانی که صرفا آن‌ها را به شکل یک چک پول می‌بینند و سعی می‌کنند هرطور شده مشتری را تبدیل به پول نقد کنند.

پس باید سعی کنید که در قدم اول احساس خوبی در مشتری ایجاد کنید، این کار می‌تواند با بیان نکات ساده و درخواست برای ارائه مشاوره و کمک به مشتری، آغاز شود. وقتی مشتری احساس خوبی از تعامل با فروشنده داشته و حس اعتماد به او پیدا کند می‌توان از یک مشتری بالقوه یک مشتری وفادار ایجاد کرد. بنابراین ایجاد این عادت در فروشنده می‌تواند افزایش میزان فروش را در پی داشته باشد.

2. به مشتری گوش دهید و از بپرسید؛

یک فروشنده معمولی احساس می‌کند که به خوبی نیاز مشتری را می‌شناسد، آن‌ها هرگز وقت نمی‌گذارند که بدانند مشتری واقعا به دنبال چه چیزی است، اگر می‌خواهید یک فروشنده موفق باشید، باید عادت کنید که با طرح سوالات هوشمندانه و دقیق در حیطه فعالیت خود، از مشتری، نیاز او را دقیقا شناسایی کنید.
بعد از طرح سوالات باید با مهارت گوش دادن فعال به خوبی به سخنان مشتری گوش کنید، آن را تجزیه و تحلیل کنید و سعی کنید به جای فروشنده یک مشاور و راهنمای عالی برای پاسخ به نیاز مشتری باشید.

3. انعطاف‌پذیر و خلاق باشید؛

اگر می‌خواهید موفق باشید باید به جای تلاش برای فروش یک محصول به مشتری، سعی کنید یک محصول با ویژگی‌های مورد نظر او به وی معرفی کنید.
تمرکز شما به جای این که روی فروش باشد باید روی رفتار با مشتری متمرکز باشد، شما باید با خلاقیت بالا محصولات و خدمات خود را به عنوان یک راه‌حل پیشنهادی جذاب برای نیاز مشتری به او معرفی کنید.
سنت‌شکن باشید، سعی کنید با هر مشتری رفتار و تعامل منحصر به فردی داشته باشید، به این ترتیب می‌توانید با کمک خلاقیت و صبر و تحمل بالا بسیاری از مشتریان را ترغیب به ماندن و خرید کنید.

4. تعهد به مشتری را فراموش نکنید؛

اگر فقط به فکر فروش و رسیدن به سود باشید، شاید بتوانید یک مشتری را راضی به خرید کنید، اما اگر تعهد و روحیه مسئولیت پذیری داشته و ارتباط عمیق و مثبتی بین شما و مشتریان ایجاد شود، می‌توانید مجموعه‌ای از مشتریان دائمی و وفادار داشته باشید که فروش بیشتر شما را در ماه‌ها و روزهای آینده تضمین می‌کند.

جالب است بدانید که انرژی که برای جذب یک مشتری جدید باید صرف کنید 5 برابر بیش از آن چیزی است که در فروش محصولات به مشتریان دائمی خواهید داشت، پس مهم‌ترین هدف شما در کنار فروش باید نگهداری مشتریان و تبدیل کردن مشتری عادی به یک مشتری دائمی و وفادار باشد.

5. نگرش مثبت داشته باشید؛

ممکن است شرایط اقتصادی به گونه‌ای پیش رود که بازار روند نزولی طی کرده و حس ناامیدی در فروشندگان ایجاد کند، اما باید سعی کنید همیشه با نگرش مثبت و انگیزه بالا کار کنید، اعتماد به نفس، خوش‌بینی، شور و اشتیاق و ذهنیت مثبت داشتن می‌تواند این صفات را به مشتری نیز القا کرده و باعث شود که اقدام به خرید کنند.

قیمت‌گذاری

راهکارهای عملی برای فروش بیشتر

حالا که با عادت‌های مثبتی که فروشندگان محصولات و خدمات باید تجربه کنند آشنا شدید، نوبت به ارائه راهکارهایی برای داشتن فروشتن بالا می‌رسد.
ما در این بخش سعی می‌کنیم به ارائه راهکارهای عملی و مثبت در راستای فروش بیشتر پرداخته و شما را در کسب سود بیشتر از این طریق یاری کنیم:

1. از محصول و خدمات خود یک قهرمان بسازید؛

باید توجه داشت که مشتریان معمولا محصولات را می‌خرند اما در حقیقت آن‌ها پول برند را می‌پردازند، نباید فراموش کرد که مشابه محصولات، کالاها و خدماتی که ارائه می‌کنید ممکن است در مغازه‌های اطراف هم وجود داشته باشد، به ویژه در بازار و مراکز بورسی خرید و فروش کالا این مسئله بسیار اتفاق می‌افتد که تمام مغازه‌های یک پاساژ یا راسته، به خرید و فورش یک محصول خاص مشغول باشند، بنابراین آنچه در این میان شما را از دیگران متمایز می‌کند، ویژگی‌هایی است که از محصول خود ارائه می‌کنید. شما باید محصول و خدمات خود را به گونه‌ای معرفی کنید که خریدار بین آن و کالا و خدمات ارائه شده توسط رقبای شما تمایز قائل شود.

2. به مشتری اجازه تعامل و تست محصول و خدمات دهید؛

وقتی یک مشتری به دنبال خرید محصول یا خدمات خاصی است، آنچه او را ترغیب به خرید می‌کند، تجربه‌ای است که از بررسی کالا و یا خدمات ارائه شده به‌دست می‌آورد، بنابراین اگر به مشتری اجازه دهید تا مطابق خواسته خود بتواند محصول یا خدمات را ارزیابی کرده و بررسی کند، او می‌تواند با اطمینان بیشتری اقدام به خرید داشته باشد.

3. با مشتری تعامل مثبت داشته باشید؛

اگر وارد مغازه‌ای شوید و فروشنده شما را به صرف چای یا یک شکلات یا گپ دوستانه و صمیمی دعوت کند، مطمئنا احساس راحتی و آرامش بیشتری خواهید داشت، بنابراین باید سعی کنید تعامل و ارتباط صمیمانه و دوستانه‌ای با مشتری داشته باشید تا او را به ماندن در مغازه و گوش‌دادن به حرف‌های خود ترغیب کنید.

4. محصولات خود را تضمین کنید؛

برای این که مشتری از میان هزاران کالا یا خدمات مشابه، محصولات شما را انتخاب کند، باید دلیلی برای این انتخاب داشته باشد، چه دلیلی می‌تواند بهتر از تضمین کیفیت و گارانتی محصول باشد، سعی کنید در معرفی محصولات خود آن‌ها را با مثبت‌ترین صفاتی که دارند معرفی کنید و تضمین لازم برای آن به مشتری عرضه کنید.

فروش بیشتر

تکنیک‌های روز افزایش فروش 

در بازار کسب و کارهای مختلف همیشه رقبای جدید و قدیمی زیادی وجود دارند که برای موفقیت در مقابل آن‌ها باید متفاوت از آن‌ها عمل کنید. فراموش نکنید که فروشندگی یک علم است و برای موفقیت در این علم باید به روز باشید.
بنابراین وفاداری به سنت‌های قدیمی فروش، نمی‌تواند از شما یک فروشنده موفق ارائه کند، چرا که مشتریان نیز به دنبال دریافت محصول و خدمات جدید هستند و دیگر مثل قدیم فکر نمی‌کنند.
بنابراین انتظار می‌رود که فروشندگان از روش‌های جدید برای رسیدن به نتیجه مطلوب استفاده کنند. ما در این بخش به معرفی روش‌های نوین بازاریابی و معرفی خدمات و کالا می‌پزدازیم که می‌تواند شما را در امر بالا رفتن میزان فروش یاری کند.

1. اهداف خود را مشخص کنید؛

برای این که در امر فروش به موفقیت برسید باید برای این کار هدف داشته باشید، این هدف‌گذاری باید با درک کامل بازار همراه باشد، برای رسیدن به هدف، شما باید یک برنامه مدون و منظم داشته باشید که شامل شناخت بازار هدف، راه‌های نزدیک شدن به آن، هزینه مورد نیاز برای تبلیغات و روش‌های بازاریابی، حضور افراد و نیروهای متخصص و با تجربه، شناخت کافی از محصولات و خدمات ارائه شده و در آخر رسیدن به فروش بالا می‌شود. بنابراین باید در هر مرحله از کار، شما هدف خود را به خوبی مشخص کرده و مطابق با رسیدن به آن هدف برنامه ‌ریزی کنید.

2. اهداف خود را خرد کنید؛

برای رسیدن به یک هدف بزرگ بهتر است آن را به چند مرحله کوچک تقسیم کنید.
برای مثال یک برنامه ماهانه برای میزان فروش در نظر بگیرید، میزان سود مورد انتظارتان در یک ماه را مشخص کنید، این که فروش روی چه محصولات یا خدماتی متمرکز باشد مشخص کنید با ادامه دادن این برنامه‌ریزی‌های ماهانه شما نهایتا در یک سال به هدف خود از میزان فروش و سوددهی خواهید رسید.

3. فروش هدفمند داشته باشید؛

در هر مرحله از بازاریابی بدانید که چه محصولات و خدماتی را به چه کسانی باید عرضه کنید، شناخت کافی از بازار هدف و همچنین محصولات و خدمات قابل ارائه به مشتریان به شما کمک می‌کند که به شکل هدفمندی فروش خود را بالا ببرید.

4. به دنبال یادگیری باشید؛

بهتر است برای تبدیل شدن به یک فروشنده موفق، مدام در حال یادگیری روش‌های بازاریابی، روش‌های تبلیغات، شیوه‌های صحیح تعامل با مشتریان و... باشید.
همیشه برای خود یک الگو داشته باشید و مطابق با روش‌های او قدم بردارید، شرکت در کلاس‌های بازاریابی، فن‌بیان، مشتری مداری و تکنیک‌های فروش می‌تواند به شما کمک بسیاری کند.

5. روی یک بخش خاص از بازار تمرکز کنید؛

این که مدام از این شاخه به آن شاخه بپرید نه تنها سودی ندارد بلکه شما را سردرگم می‌کند، برای دستیابی به فروش بالا بهتر است روی بخش خاصی از بازار تمرکز کنید.
برای مثال مشتریان خاص، ارائه محصولات خاص و یا معرفی کالاهای مخصوص به یک قشر خاص می‌تواند شما را در موفقیت فروش یاری کند.

6. سیستم همکاری در فروش را جدی بگیرید؛

فرقی نمی‌کند کسب و کار شما آنلاین باشد یا آفلاین، در هر صورت استفاده از مشتریان برای معرفی و تبلیغات خدمات و کالاهای شما و سهیم شدن در سود فروش می‌تواند راهی موثر برای افزایش میزان فروش شما باشد. سیستم همکاری در فروش می‌تواند در نهایت به چندین برابر شدن فروش منجر شود.

7. مشاور خوبی باشید؛

در بسیاری از شغل‌ها مثل فروش بیمه، ارائه خدمات زیبایی، خدمات تغذیه و تناسب اندام، طراحی و دکوراسیون و... می‌توان به وسیله مشاوره رایگان مشتریان بالقوه را به مشتریان بالفعل تبدیل کرد، زمانی که شما آماده ارائه مشاوره و منتورینگ به مشتری هستید در واقع نیاز او را شناسایی کرده و مطابق با آنچه نیاز دارد محصول و خدمات خود را معرفی می‌کنید.

8. تبلیغات هدفمند را فراموش نکنید؛

یکی از موثرترین روش‌های بالا بردن فروش، تبلیغات است، اما زمانی این تبلیغات می‌تواند موثر واقع شود که هدفمند باشد، شما به وسیله تبلیغات صحیح می‌توانید مشتری را ترغیب به خرید کنید، یک تبلیغ کارا و عالی می‌تواند شما را در ذهن مشتری حک کند.
بنابراین نباید از تاثیر آن بر میزان فروش غافل شوید، بهترین کار این است که با شناخت تبلیغات، شیوه‌های تبلیغی نویسی یا ساخت تبلیغات را بیاموزید و یا از شرکت‌های موفق و با تجربه در زمینه تبلیغات برای این کار استفاده کنید.

9. قدرت مشتریان را دست کم نگیرید؛

بهترین روش تبلیغات، بازاریابی دهان به دهان است، یک مشتری راضی می‌تواند بهترین مُبلغ شما باشد. بنابراین سعی کنید با ارائه بهترین و کامل‌ترین خدمات و محصولات به مشتری او را راضی نگه دارید.
رضایت یک مشتری در سایه ارتباط با مشتریان سبب می‌شود که او شما را به دیگران معرفی کرده و بدون نیاز به انجام کار خاص یا صرف هزینه از تبلیغات در این زمینه بهره‌مند شوید.

10. از شیوه‌های پیش‌فروش یا فروش مکمل استفاده کنید؛

برای این که میزان فروش شما و در نتیجه سودی که از این راه عایدتان می‌شود بیشتر شود یکی از موثرترین راه‌ها استفاده از تکنیک بیش‌فروشی است، شما باید فروش‌های لحظه‌ای یا کوتاه‌مدت را فراموش کنید، معرفی محصولات کامل‌تر و بهتر به مشتری و ارائه خدمات تضمینی و گارانتی محصولات می‌تواند مشتری را ترغیب به خرید بیشتر کند، برای مثال با فروش یک محصول مشتری را ترغیب کنید که محصولات مکمل آن را خریداری کند.

یک مثال ساده در این زمینه ارائه می‌کنیم: وقتی به رستوران می‌روید و غذا سفارش می‌دهید، گارسون از شما در مورد دسر، نوشیدنی و سالاد سوال می‌کند، در حقیقت محصولات مکمل را به شما معرفی می‌کند و یا زمانی که برای خرید یک کفش به مغازه مراجعه می‌کنید فروشنده ست کمربند یا کیف را به شما پیشنهاد می‌کند، معمولا این روش برای ترغیب مشتری به خرید بیشتر بسیار جوابگو خواهد بود.

11. جادوی تخفیف‌ها را فرموش نکنید؛

یکی از بزرگترین روش‌های موفقیت‌آمیز در فروش ارائه تخفیف است، شما می‌توانید با برگزاری جشنواره و ارائه تخفیف‌های فصلی و مناسبتی مشتری را در این ایام برای خرید کالا یا خدمات خود ترغیب کنید.
همچنین استفاده از بن‌های تخفیف، کوپن‌های خرید تخفیف‌دار و امثال آن از جمله شیوه‌هایی است که می‌تواند در فروش آنلاین و یا فروش‌های ویژه به شما بسیار کمک کند.

12. همگام با تکنولوژی پیش روید؛

فراموش نکنید که در عصر ارتباطات و تکنولوژی زندگی می‌کنیم، بنابراین برای همگام شدن با سرعت پیشرفت تکنولوژی تعلل نکنید، استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای دستیابی به فروش بیشتر و پیوستن به بازار بدون مرز مجازی از جمله مواردی است که موفقیت فروش شما را تضمین می‌کند.
پس سعی کنید که از بازار مجازی نیز به اندازه بازار واقعی کسب سود کنید، این بازارها به ویژه در پیام رسان‌هایی چون تلگرام یا اینستاگرام به شدت محبوبیت دارند و با فعالیت اصولی و استاندارد در این شبکه‌ها می‌توانید به فروش بسیار بالایی دست پیدا کنید.

راه اندازی کسب و کار اینترنتی و استفاده از شیوه‌های فروش اینترنتی در این زمینه می‌تواند شما را از رقبایتان پیش اندازد، سعی کنید شیوه‌های موثر دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی‌های اینترنتی را بیاموزید و با ارائه کالا و خدمات در این زمینه مشتریان بالقوه را در اختیار بگیرید.

یکی دیگر از کارهای موثری که می‌توانید از آن استفاده کنید، طراحی سایت یا صفحه اینستاگرام برای ارائه کالا و خدمات است، داشتن کاتالوگ الکترونیکی و یا شرایط خرید و پرداخت به صورت غیرحضوری می‌تواند مشتریان را برای داشتن یک خرید مطمئن و آسان ترغیب کند.
ضمن این که استفاده از شیوه‌های بازاریابی دیجیتال مثل "اس‌ام‌اس مارکتینگ" یا "ایمیل مارکتینگ" و امثال آن در بالارفتن تعداد مشتریان و متعاقب آن، فروش بیشتر بسیار یاری‌دهنده باشد.

13. تنوع محصولات را کم و کیفیت را افزایش دهید؛

به جای این که به فکر فروش انواع و اقسام محصولات باشید، تمرکز خود را روی کالا یا خدمات خاصی منعطف کنید، بهتر است به فکر به دست آوردن یک بخش خاص از مشتریان باشید و هزینه و زمان خود را صرف رضایت این مشتریان کنید.
ارائه کالا و خدمات متنوع می‌تواند باعث سردرگمی مشتری شده و به این ترتیب به جای افزایش روند فروش با کاهش رشد آن مواجه شوید.

14. استفاده از استراتژی قیمت‌گذاری محصول؛

حال که با تکنیک‌های بی‌شمار افزایش فروش آشنا شدید، نوبت به تکنیک قیمت‌گذاری می‌رسد، برای این که بتوانید فروش خوبی داشته باشید، باید قیمت محصولات شما رقباتی باشد و از طرفی سود مورد نظر شما را تامین کند، بنابراین استفاده از استراتژی‌های قیمت‌گذاری می‌تواند به شما کمک کند تا یک محصول رقابتی را با قیمتی مناسب در اختیار مشتری قرار داده و از آن به سود مورد انتظارتان برسید.

اصول و شیوه‌های قیمت‌گذاری

برای موفقیت در این راه باید اصول و شیوه‌های قیمت‌گذاری را بدانید که در این بخش ما شما را با آن‌ها آشنا خواهیم کرد:

  1. بهتر است در بازار تحقیق کنید و یک پیش‌زمینه از قیمت محصولات و خدمات مشابه را بدست آورید، باید بدانید که رقبای شما محصول مشابه کالا یا خدمات شما را با چه قیمتی ارائه می‌دهند، بعد ازاین بررسی می‌توانید با ارائه راهکارهایی مثل خرید با تخفیف، کالای باکیفیت‌تر، خدمات بهتر و... مشتری را ترغیب به پرداخت بهای کالا یا خدمات خود کنید.
  2. قیمت بالا می‌تواند برای فروشنده‌ها بسیار اغوا کننده باشد، مسلما فروش بالا با استفاده از قیمت بالای کالا یا خدمات کار بسیار سختی خواهد بود، برای این که کالا یا خدمات خود را با قیمتی بیشتر از رقبا در اختیار مشتری قرار دهید بهتر است بتوانید برتری خود را به مشتریان ثابت کنید.
    برای مثال ارائه خدمات بیشتر، تضمین و گارانتی کیفیت و روش‌هایی از این دست باید وجود داشته باشد که تضمین‌کننده برتری شما از رقبا در زمینه فروش تلقی شود.
  3. اگر ارائه کننده محصولات برند و شناخته شده باشید، باید بدانید که مشتری در حقیقت پول برندی که می‌خرد را می‌پردازد، بنابراین استفاده از برندهای مشهور و یا برند‌سازی برای محصول یا خدماتی که ارائه می‌دهید می‌تواند مشتریان را به پرداخت بیشتر برای یک محصول ترغیب کند.

15. استراتژی تشویق مشتریان را فراموش نکنید؛

یکی از استراتژی‌های موفق در پیشرفت فروش و دستیابی به فروش بیشتر طرح‌های تشویقی برای مشتریان است. وقتی شما به مشتری خود طرح‌های تشویقی ارائه می‌کنید در حقیقت او را به خرید بیشتر تشویق می‌کنید.
برای مثال به مشتریان می‌گویید که در صورت خرید بیش از میزان سقف تعیین شده می‌توانند کد تخفیف دریافت کنند و یا یک کالای رایگان برایشان در نظر بگیرید، یا به طور مثال در فروش آنلاین ارسال رایگان در ازای خرید بیش از سقف تعیین شده می‌تواند یک طرح تشویقی مناسب برای ترغیب مشتریان به خرید بیشتر باشد.

فروش بیشتر

نکات مهم دردستیابی به فروش بیشتر

برای این که در رسیدن به فروش بیشتر موفق باشید در این بخش سعی می‌کنیم نکاتی را به صورت فهرست‌وار به منظور رسیدن به این هدف برایتان شرح دهیم، رعایت این نکات به شما کمک می‌کند تا در یک بازه زمانی مشخص بتوانید به فروش بالاتری دست پیدا کنید:

  • از فروشندگان، نیروهای متخصص و کارشناس و مدیر فروش حرفه‌ای استفاده کنید.
    همانطور که بالاتر نیز اشاره کردیم فروشندگی یک علم و تخصص است و استفاده از نیروی متخصص در این زمینه به شما کمک می‌کند تا تعامل سازنده‌تری با مشتریان داشته باشید.
  • مشتری مدار باشید.
    سعی کنید شعار مشهور "همیشه حق با مشتری است" را در واحد صنفی خود رعایت کنید، فراموش نکنید که این مشتریان هستند که بازار کسب و کار شما را رونق می‌بخشند، بنابراین خوش‌رویی با مشتری، صبوری در مقابل خواسته و سوالات مشتریان و ارائه مشاوره به آن‌ها به شما کمک می‌کند تا فروش بیشتری را تجربه کنید.
  • رضایت مشتری را جلب کنید.
    نگذارید مشتری ناراضی و دلخور از مغازه بیرون رود. باید همیشه مبنا برای شما رضایت مشتری باشد، سعی کنید با مشتریان خود طوری برخورد داشته باشید که از خرید کردن از شما لذت ببرند و تجربه یک خرید لذت‌بخش را برای همیشه در ذهن داشته باشند، این مسئله می‌تواند با مسئولیت‌پذیری شما در قبال مشتری شکل بهتری به خود بگیرد.
  • تعریف و تمجید غیرواقعی را کنار بگذارید و با مشتری صادقانه برخورد کنید.
  • رقبا را بشناسید، اما هرگز سعی نکنید که در مقابل مشتری با تحقیر رقبای خود یا خراب کردن بازار آن‌ها خود را برتر نشان دهید، سعی کنید تنها به تعریف و تمجید واقعی از محصولات و خدمات خود پرداخته و از اظهار نظر در مورد رقبا پرهیز کنید.
  • استراتژی‌های فروش موفق را بشناسید و سعی در پیاده‌سازی آن‌ها داشته باشید.

فروش بیشتر با یادگیری تکنیک‌های تبلیغات و فروش

در این مطلب بارها اشاره کردیم که برای رسیدن به فروش بالا نیاز دارید که استراتژی‌ها و تکنیک‌های بازاریابی و فروش را به خوبی بدانید و در این مورد علم به روز داشته باشید، باید بازار هدف را به خوبی شناسایی کرده و کالا و خدمات خود را مطابق با نیاز این بازار عرضه کنید، بنابراین شاید بتوان گفت مهم‌ترین نقش در رونق فروش را شما به عنوان صاحب کسب و کار ایفا خواهید کرد.

از هزینه کردن برای تبلیغات موثر و شرکت در کلاس‌های آموزشی در این زمینه هراس نداشته باشید که مهم‌ترین سرمایه‌گذاری شما همین تبلیغات موثر خواهد بود.
بهتر است برای خود هدف معینی تعیین کنید و با برنامه‌ریزی دقیق و گام به گام برای رسیدن به این هدف تلاش کنید. استفاده از نیروهای خلاق و با انگیزه را فراموش نکنید که تعامل مثبت و سازنده با مشتری می‌تواند آن‌ها را برای همیشه مشتری شما نگه دارد.

سعی کنید اطلاعات مفید و جامعی در مورد کالا یا خدماتی که ارائه می‌دهید داشته باشید، مشتری‌مدار بوده و از ارائه مشاوره و راهنمایی در مورد کالا یا خدمات به مشتری‌هایی که نیاز به تصمیم‌ گیری دارند دریغ نکنید. روش‌های صحیح بازاریابی را فرا بگیرید و از بازاریابی دیجیتال و فروش اینترنتی نهایت بهره را ببرید.

کارلیب؛ پلتفرمی آنلاین استخدام است که می‌توانید به عنوان کارفرما و یا کارجو در وبسایت کارلیب به آدرس karlib.com ثبت نام کنید و در وبلاگ آن، به آنچه درباره مدیریت، توسعه فردی و حرفه ای و همچنین بازاریابی و توسعه کسب و کار، نیاز دارید در اسرع وقت دست پیدا کنید.

آرمینا رستمی کیا
۱۱ دیدگاه
در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

  • مریم بهادری
    ۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۰۸:۲۵

    سلام. چقدر عالی و کامل. امیدوارم همه بتونن تکنیک‌های فروش بیشتر رو یاد بگیرن و توی کسب و کارهاشون ترقی کنن. فقط یک نکته برای من سوال بود.میشه در مورد بازاریابی و ویزیتوری هم توضیح بدید. راستش من تفاوت این‌هارو نمی‌دونم اصلا یکی هستت؟؟
    اگه شرح وظایف بازاریاب، ویزیتور و مسئول فروش رو توی یه مقاله به صورت کامل بگید خیلی بهتره. سپاسگزارم.????????????

  • منصور هاشمی
    ۰۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۱:۵۹

    با سلام خسته نباشید
    من میخوام وارد حوزه هوش تجاری بشم ولی گفته شده باید شناخت خوبی از کسب و کار داشته باشیم
    چطور میتونیم این مهارت بدست بیاریم برای کسی که هیچ شناختی از کسب و کار نداره؟

    تشکر

  • مسعود جمشیدی
    ۰۳ تیر ۱۴۰۲، ۲۳:۱۰

    قیمت مشاورتون چقدره؟

  • بهروز حبیبی
    ۰۴ تیر ۱۴۰۲، ۱۵:۳۵

    کجا می تونم اطلاعات کاملتری درباره این موضوع پیدا کنم

  • شهرام قنبری
    ۰۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۷:۵۰

    احسنت عالی بود

  • علی اکبر شریف
    ۰۶ تیر ۱۴۰۲، ۰۱:۰۵

    علیرضا جان عالی بود

  • داوود نیشابوری
    ۰۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۱:۱۰

    خیلی ممنون از توضیحاتون خوبتون

  • وحید سهرابی
    ۰۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۹:۵۰

    کانال تلگرامی هم دارید ؟

  • حسینعلی حسنی
    ۱۰ تیر ۱۴۰۲، ۲۳:۴۰

    چه سایت قشنگی دارین

  • عزیز کمالی
    ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۴۵

    بسیار گویا و شفاف بیان کردید

  • عزیز راستاد
    ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۵:۴۵

    aaaaliii bood